PÄIVITYS: Viisi ulkomaalaista epäiltyä pakeni Thaimaasta, kun heidän väitetään kiristäneen venäläisiä Samuin saarella

KUVA: Poliisi-TV

Samuin saari, Surat Thani -

Viisi ulkomaalaista epäiltyä on paennut Thaimaasta, kun heidän väitetään osallistuneen venäläisen miehen kiristämiseen kryptovaluuttaan Samuin saarella.

Aiemmat tarinamme:

Samuin poliisi etsi 26. syyskuuta ryhmää väitettyjä ulkomaisia ​​"gangstereita", joiden kerrottiin uhanneen ja kiristäneen venäläistä miestä kryptovaluutasta.

Yksi Chonburissa epäillyistä, jonka poliisi nimesi vain ANDREYksi, 37, Kazakstanin kansalainen, pidätettiin Chonburissa.

Päivitä nyt tarina:

"Big Joke", Thaimaan poliisin apulaiskomissaari Surachet Hakpal kertoi lehdistölle Thaimaasta pakenevista epäillyistä tänään 6.

Pidätysmääräykset on annettu viidestä muusta epäillystä, jotka ovat jo lähteneet Thaimaasta:

HERRA. SALMAN UMAYEV, 56, Kazakstanin kansalainen

HERRA. GORBAKOV ASKHAB, 49, Kazakstanin kansalainen

HERRA. TSCHINGIS AKHMADOV, 39, Saksan kansalainen

SINGH MICHAEL, 35, Saksan kansalainen

HERRA. DANIL UGAY, 42, Venäjän kansalainen

Poliisi jatkaa tutkintaa ottaakseen yhteyttä Interpoliin punaista ilmoitusta varten ja toivottavasti tekee yhteistyötä asianomaisten viranomaisten kanssa epäiltyjen luovuttamiseksi. Thaimaan poliisi ei nimenomaisesti kertonut, miten tai milloin viisi epäiltyä pakeni Thaimaasta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.