Ainakin 30 ihmistä kuoli, mukaan lukien lapset, joukkoampumisessa lastenhoitokeskuksessa Nong Bua Lamphussa tänä iltapäivänä, ja hyökkääjän kerrotaan tekevän itsemurhan

KUVA: Thairath

Nong Bua Lamphu -

Yli 30 ihmistä, mukaan lukien lapset, sai surmansa joukkoampumisessa lastenhoitokeskuksessa Uthai Sawanin alueella Nong Bua Lamphun maakunnassa torstai-iltapäivänä 6. lokakuuta.

Hyökkääjä oli tiettävästi entinen poliisi, joka lähti heti pakoon ampumisen jälkeen noin kello 1. Hän kuitenkin kuoli myöhemmin itsemurhaan talossa tapettuaan vaimonsa ja kolmevuotiaan lapsensa.

Joukkoammuskelun uhrien tarkka lukumäärä on vielä virallisen vahvistuksen alla, mutta paikallisten tiedotusvälineiden mukaan määrä voi olla lehdistöhetkellä jopa 36 ihmistä, mukaan lukien 12 aikuista ja 24 noin kaksivuotiasta lasta. Noin 12 ihmistä loukkaantui, heistä kahdeksan kriittistä, ja paikalliset sairaalat pyysivät apua verenluovutukseen.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat myös, että hyökkääjä, jonka nimi paljastettiin myöhemmin nimellä Panya Kamrap, oli entinen poliisi, joka joutui jättämään tehtävänsä sen jälkeen, kun häntä syytettiin aiemmin sekaantumisesta laittomiin huumeisiin ja että hänet pidätettiin kerran huumeiden hallussapidosta. metamfetamiinista.

Iltapäivästä lähtien Thaimaan kuninkaallinen poliisipäällikkö Damrongsak Kittiprapas lentää kiireellisesti maakuntaan tutkimaan ja tutkimaan tapausta. Joukkoammuskelun syytä tai motiivia tutkitaan. Viranomaiset ovat myös pyytäneet ihmisiä olemaan jakamatta videoita tai valokuvia ampumisesta sosiaalisessa mediassa kunnioituksesta uhreja ja heidän perheitään kohtaan. Tämä on kehittyvä tarina.

PÄIVITYS: KLO 6.

Pääministeri Prayut Chan-O'Chan on määrä vierailla Nong Bua Lamphussa perjantaina ilmaistakseen surunvalittelunsa uhrien omaisille. Samaan aikaan kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul määräsi provinssin kansanterveysviranomaisia ​​antamaan apua ja apua loukkaantuneille ja uhrien perheille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.