Thaimaa aloittaa talvikauden lokakuun lopussa, Thaimaan ilmatieteen laitos raportoi

Kansallinen -

Thaimaa siirtyy talvikauteen lokakuun lopussa, Thaimaan ilmatieteen laitos raportoi keskiviikkoaamuna 5. lokakuuta.

Meteorologisen osaston pääjohtaja Chomparee Chompurat paljasti Associated Pressille, että kylmän vuodenajan odotetaan alkavan lokakuun neljännen viikon alussa, mikä on viikkoa tavallista myöhemmin, ja päättyvän helmikuun lopulla. 2023.

Pääjohtaja totesi: "Ylä-Thaimaassa keskimääräisen vähimmäislämpötilan odotetaan olevan noin 21 celsiusastetta eli 0.5 celsiusastetta keskimääräistä korkeampi, mutta se on kylmempää kuin viime vuonna. Bangkokissa alin lämpötila on noin 17-18 celsiusastetta ja erittäin kylmä joulukuusta tammikuuhun 2023. Vuoristoalueilla keskilämpötila on noin 8-15.9 celsiusastetta.

”Ylä etelässä on joinakin päivinä lievää viileää. Rankkasadetta ennustetaan itäpuolelle Chumphonista alaspäin. Marras- ja joulukuussa sadekuuroja tulee suurimmassa osassa eteläistä aluetta ja paikoin erittäin rankkoja sateita. Trooppinen myrsky on mahdollinen tänä aikana. Yleisöä varoitetaan äkillisistä tulvista ja rantojen lähellä vuotavasta vedestä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/