Neljä Kiinan kansalaista pelastettiin, kun he menettivät yhteyden kalastaessaan Phuketin edustalla

Phuket -

Neljä kiinalaista liikemiestä on pelastettu, kun he menettivät yhteyden, kun heidän veneensä moottori hajosi kalastaessaan Phuketin edustalla.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto raportoi eilen varhain aamulla (4th), että neljä kiinalaista miestä menivät mereen pienellä veneellä lähellä Racha Noi -saarta Phuketissa kalastamaan. Heidän viimeisin sijaintinsa ennen yhteyden katkeamista oli lähellä Green Islandia.

Yksi kiinalaisen miehen perheenjäsenistä otti yhteyttä Phuketin merenkulkutoimistoon, kun hän ei voinut ottaa yhteyttä mieheensä. Hän sanoi normaalisti hänen miehensä palaavan noin klo 9 ja että hän käy säännöllisesti kalassa alueella.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto käynnisti välittömästi kadonneiden miesten etsinnät. Klo 1:00 aikaisin tänä aamuna (5. lokakuutath) vene löydettiin neljän kiinalaisen miehen kanssa turvassa ja vahingoittumattomina, vaikka he olivat murtuneet tapahtumasta. Miehet kertoivat The Phuket Expressille, että veneen moottori oli rikki ja lähialueella ei ollut mobiili- tai langatonta signaalia, johon olisi voinut ottaa yhteyttä. Klo 7 miehet saapuivat turvallisesti takaisin maalle ja tapasivat perheenjäsentensä.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto ei paljastanut miesten nimet ja iät.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.