Phuket Vegetarian Festival lähestyy viimeistä päivää

Phuket -

Phuketin kasvissyöjäkatufestivaali on saapunut viimeiseen päivään.

Kasvissyöjien katukulkueet viimeisenä päivänä tänä aamuna (4th) lähti Lor Rongin pyhäköstä Phuket Townissa matkalla Saphan Hin Public Parkiin Phuket Townissa.

Klo 3 oli tulen herätysrituaali Kathun pyhäköstä ja klo 00 Bang Koo -pyhäköstä Koh Kaewissa.

Klo 10 jokaisessa pyhäkössä on jäähyväisrituaali. Rituaalina on lähettää yhdeksän keisarijumalaa eli 'Kiu Ong' keskiyöllä takaisin taivaaseen.

Phuketin kaupungin kadut ovat täynnä ihmisiä, jotka odottavat lähettävänsä jumalat pois. Tämä seremonia on PAKO nähdä, erityisesti Thalang Roadin, Phuket Roadin, Surinin kellotornin ja Saphan Hiniin johtavien teiden ympärillä.

Lisälähde: Phuket TAT

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.