Toinen taksitapahtuma leviää Phuketissa, kun jännitteet verkkosovellustaksien ja tavallisten taksien välillä näyttävät lisääntyvän

Kamala -

Kahden taksinkuljettajan ajokortti on jäädytetty sen jälkeen, kun asianomaiset viranomaiset kutsuvat Kamalassa "kiistaa" perinteisen "jonotaksin" ja taksinkuljettajan välillä verkkohakemuksesta.

Phuketin maakunnan poliisipäällikkö kenraalimajuri Sermpan Sirikong kertoi Phuket Expressille: "Tämä tarina on levinnyt sosiaalisessa mediassa aiemmin tällä viikolla. Ryhmä paikallisia taksinkuljettajia riiteli ja tappeli naispuolisen taksinkuljettajan kanssa, joka työskenteli sovelluksen kautta."

”Molemmat kuljettajat kutsuttiin myöhemmin tapaamaan Phuketin maaliikenneviraston virkamiehiä ja poliisia. Eräs taksinkuljettaja, neiti Naruemon, sai 2,000 XNUMX bahtin sakon luvattoman sovelluksen käytöstä. Hänen käyttämänsä sovellus voidaan huoltaa vain tietyillä alueilla Phuketissa, mutta ei Kamalassa eikä tässä nimenomaisessa paikassa." Poliisipäällikkö selitti.

"Hänen ajokortti on jäädytetty 30 päiväksi. Paikallisen taksinkuljettajan herra Wilartin ajokortti on myös jäädytetty 30 päiväksi. Mr. Wilart suostui maksamaan 5,000 bahtia neiti Naruemonin auton vahingoista, jotka hän myönsi tehneensä." Päällikkö totesi.

Tapaus sattui suositulla yöpaikalla Kamalassa, kertoo The Phuket Express, ja kerrotaan tapahtuneen sen jälkeen, kun asiakas koki, että tapahtumapaikalla jonossa työskentelevät taksinkuljettajat olivat liian kalliita, kuulemma 400 bahtia. Asiakas soitti Grabin kuljettajalle, joka vastasi puheluun.

Kuitenkin pian asiakkaan noudon ja U-käännöksen suorittamisen jälkeen herra Wilart ja useat ystävät, joita ei syytetty, estivät Naruemonia poistumasta tapahtumapaikalta asiakkaan kanssa ja hyökkäsivät hänen ajoneuvoonsa aiheuttaen kolhuja ja naarmuja. Wilart syytti Naruemonia asiakkaiden varastamisesta ja alueen sääntöjen rikkomisesta.

Phuketin poliisin mukaan tapahtumapaikka ja alue on kuitenkin selvästi merkitty lisenssialueeksi sovelluskuljettajille, kuten Bolt tai Grab, heidän väittämiensä turvallisuussyistä. Tätä "syytä" on kuitenkin kritisoitu voimakkaasti sosiaalisessa mediassa, ja monet nettimiehet väittävät, että kyse on sopimuksista, yksittäisistä sopimuksista ja rahasta, ei asiakkaan turvallisuudesta.

Sosiaalinen media keskusteli aiheesta kiivaasti, kun nämä taksitapaukset jatkuvat Phuketissa, Toinen äskettäin tapahtuva ongelma lentokentällä ei kauan sitten, kuten näet napsauttamalla tätä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.