PÄIVITYS: Kahdeksan ihmistä on tunnistettu monkeypox-riskikontaktiksi Phuketissa

Phuket -

Phuketin terveysviranomaisten mukaan kahdeksalla ihmisellä on korkea riski saada apinarokko Phuketissa, ja heitä testataan ja seurataan sen jälkeen, kun Thaimaa ilmoitti perjantaina yhdeksännen ja kymmenennen Phuketista löydetyn apinarokkotapauksen.

Edellinen tarinamme:

Huoltotyöntekijällä 39-vuotiaalla thaimaalaisella naisella on ollut kuumetta syyskuun 16. päivästä lähtienth. Hän on läheisessä yhteydessä saksalaiseen mieheen, 54, Phuketissa.

Nyt päivitetyille sTory:

Phuketin provinssin kansanterveysviraston (PPHO) päällikkö tohtori Kusak Kukiattikoon kertoi Phuket Expressille: "Näistä kahdesta vahvistetusta tapauksesta on kahdeksalla henkilöllä suuri riski ja kolmella alhainen riski saada Monkeypox. Heitä tarkkaillaan ja heidät asetetaan karanteeniin majoitustiloissaan."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.