Tuntematon tyttö loukkaantui surffauksesta Kamala Beachillä

Kamala-

Tuntematon tyttö on saanut vammoja surffaessaan Kamala Beachillä.

Kamalan pelastusryhmät ilmoittivat saaneensa ilmoituksen tapauksesta eilen (2nd) Kamala Beachillä, Kathun alueella.

He saapuivat rannalle etsimään tyttöä, joka oli saanut päävammoja. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan. Phuket Express totesi, että hänen ikänsä, nimensä ja kansallisuutensa ei annettu.

Phuketissa on viime aikoina ollut voimakkaita aaltoja ja tuulia useiden myrskyjen ja yleisen ympäristön korkeapainejärjestelmien vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.