Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: kasvissyöjien katukulkueet, amerikkalaisten hyökkäys Patongissa, purettu rannan tunkeutuneita rakenteita ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 26. syyskuuta 2022 sunnuntaihin 2. lokakuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kasvissyöjien festivaalin katukulkueet ovat alkaneet Phuketissa 27. syyskuutath.

Kasvissyöjien katukulkueet olivat alkaneet Jchoor Su Gong Naka -pyhäköstä Mueang Phuketin piirin Wichitin osa-alueella ja suuntasivat Saphan Hinin yleiseen puistoon Phuket Townissa..

2. Amerikkalainen mies on loukkaantunut sen jälkeen, kun hänen väitetään hyökäneen Bangla Roadilla Patongissa.

Loukkaantunut 35-vuotias amerikkalainen mies oli saanut vammoja kasvoihinsa ja vasemman kätensä keskisormeen.

Neljä epäiltyä on pidätetty sen jälkeen, kun he hyökkäsivät amerikkalaisen miehen kimppuun Bangla Roadilla aikaisin aamulla Patongissa.

He myönsivät hyökänneensä amerikkalaisen miehen kimppuun, jonka he väittivät olleen humalassa ennen kiistan alkamista.

3. Phuketin kansainvälinen lentoasema on selventänyt, kun tarina matkustajista, joita pyydettiin nousemaan tila-autosta, on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Phuketin lentoasema on ministeriön määräysten mukainen lentokoneiden valvonta-alue. Tila-auton kuljettaja on rikkonut määräyksiä.

4. Rakenteet, jotka ovat väitetysti tunkeutuneet julkisiin tiloihin 50 miljardin bahtin arvosta Lay Phang Beachillä Cherng Talayssa, Thalangissa, puretaan vihdoin.

Purku on 178 Rais maata. Maan hinta on 50 miljardia bahtia. Alue valloitetaan takaisin yleisölle kaikkien hyödyksi.

5. Noin 2,200 2 paikallista asukasta ja ulkomaalaista turistia osallistui Phuketin Yu Keng -seremoniaan osana kasvissyöjien festivaaleja Jui Tui -pyhäkössä Phuketissa sunnuntaina XNUMX. lokakuuta.

Myös matkailuministeri Phiphat Ratchakitprakarn ja hänen valtuuskuntansa liittyivät Yu Kengin kiinalaisten jumalien patsaiden paraatiin.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.