Japanilainen mies hukkui rannalla Phang Ngassa

Phang Nga-

Japanilainen turisti hukkui rannalla Takua Pa -alueella viime viikonloppuna.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapahtuneesta rannalla lähellä hotellia Kuek Kakin osa-alueella, Takua Pa -alueella kello 10.st .

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että japanilainen mies, 46, meni veteen japanilaisen vaimonsa, 44, kanssa. He joutuivat voimakkaiden aaltojen iskemään ja menettivät jalansijansa. Silminnäkijät pelastivat japanilaisen naisen, mutta mies huuhtoutui kauemmaksi mereen.

Pelastuskuljettajat saapuivat rannalle pian tapahtuman jälkeen ja lähtivät etsimään ulkomaalaista turistia, mutta epäonnistuivat voimakkaiden aaltojen vuoksi.

Saman päivän iltapäivällä kello 2 sukeltajat löysivät japanilaisen miehen ruumiin 10 metrin päästä hänen kadonneistaan. (Phuket Express salaa hänen nimensä odottaessaan suurlähetystöä ja muita perheilmoituksia). Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.