Kaksi viimeisintä Monkeypox-tapausta vahvistettu Phuketissa

Phuket -

Thaimaa perjantaina (30th), raportoivat yhdeksännestä ja kymmenestä Phuketista löydetystä apinarokkotapauksesta, jotka ovat thaimaalainen nainen ja saksalainen mies.

Tohtori Opas Karnkawinpong, taudinvalvontaosaston pääjohtaja, paljasti löydön Associated Pressille.

Huoltotyöntekijällä 39-vuotiaalla thaimaalaisella naisella on ollut kuumetta syyskuun 16. päivästä lähtienth. Hänellä on turvonneet imusolmukkeet ja ihottumat. Hän kertoi, ettei hän ole käynyt ulkomailla viimeisten 21 päivän aikana.

Hän on kuitenkin läheisessä yhteydessä 54-vuotiaan saksalaisen miehen kanssa Phuketissa. Sairaalaviranomaiset löysivät lopulta saksalaisen Phuketista, ja hänellä alkoi olla imusolmukkeiden turvotusta ja ihottumia 27. syyskuutath.

Molemmat potilaat ovat nyt lääkintähenkilöstön ja kansanterveysviranomaisten tiiviissä valvonnassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.