Thaimaa avataan kokonaan uudelleen 1 alkaen

Bangkok, 1. lokakuuta 2022 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ilmoittaa mielellään, että tästä päivästä lähtien Thaimaahan suuntautuvien kansainvälisten matkustajien ei enää tarvitse esittää todisteita rokotuksesta tai ATK-testituloksia, ja tarjolla on pidempi oleskeluaika. , joka on merkki siitä, että kuningaskunta on täysin avautunut kansainväliselle matkailulle.

Tästä päivästä 31. maaliskuuta 2023 asti Thaimaassa oleskeluaikaa pidennetään 45 päivään (30 päivästä) viisumivapauteen oikeutetuilta mailta/alueilta tulevien turistien osalta ja 30 päivään (15 päivästä) oikeutettujen osalta. Visa on Arrival (VOA).

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "Thaimaa on avannut täysin uudelleen maailman turisteille Vieraile Thaimaassa Vuosi 2022-2023: Amazing New Chapters -kampanjan kautta, että kiehtova kohdemme tarjoaa jokaiselle jotakin "From" -ohjelman puitteissa. AZ: Amazing Thailand Has It All -konsepti. Kutsumme turisteja tulemaan kokemaan Thaimaan nykyistä ja uutta matkailutarjontaa, joka yhdessä valtakunnan kasvavan siirtymisen kanssa kohti kestävää ja vastuullista matkailua tekee todella ikimuistoisen loman.

Thaimaa aloitti huolella suunnitellun asteittaisen uudelleen avaamisen kansainväliselle matkailulle 1 alkaen Phuket Sandbox-, Samui Plus- ja 2021+7 Extension -ohjelmilla. Tätä seurasi nelivaiheinen uudelleenavaamisen aikajana lokakuusta 7 tammikuuhun 2021, jolloin matkakohteet koko maassa avattiin uudelleen turisteille. 2022 Thailand Pass -rekisteröintijärjestelmä poistui ja ulkomaalaisten oli tuolloin esitettävä vain rokotustodistus tai negatiivinen ATK-testitulos 1 tunnin sisällä matkasta.

Nyt kun kuningaskunta on avattu kokonaan uudelleen, kansainvälisten vierailijoiden määrä on kasvussa, kansainvälisiä tapahtumia ja paikallisia festivaaleja järjestetään, ja suuret kansainväliset ja alueelliset lentoyhtiöt jatkavat lentoja eri puolilta maailmaa.

Thai Airways International (THAI) äskettäin julkistetussa talviaikataulussaan 2022-2023 (30-2022) lentää 25 Euroopan, Australian ja Aasian reitillä korotetuilla vuorotiheydillä valituilla reiteillä. Tämä sisältää päivittäiset lennot Bangkokin ja Lontoon, Pariisin, Zürichin, Frankfurtin, Kööpenhaminan, Sydneyn, Melbournen, Tokion, Osakan, Fukuokan, Manilan, Soulin, Taipein, Hongkongin, Singaporen, Jakartan, Kuala Lumpurin, New Delhin, Mumbain, Dhakan, ja Karachi.

Tapahtumapaikalla APEC 2022:n isäntänä järjestetään useita APEC-kokouksia Thaimaassa, viimeksi pk-ministerikokous (SMM), 5.-10 Phuketissa. APEC:n 2022. matkailuministerikokous ja 11. APEC:n matkailutyöryhmän kokous pidettiin 60.-14. elokuuta 20 Bangkokissa. Seuraavaksi APEC Finance Ministers' Meeting (FMM) järjestetään 2022.-19 ja korkean profiilin APEC Economic Leaders' Week (AELW) on 21.-2022.

OR Thailand Grand Prix 2022 – tämän MotoGP:n moottoripyöräilyn maailmanmestaruuskilpailun kolmas osa Thaimaassa – järjestetään tänä viikonloppuna 30.-2 Changin kansainvälisellä radalla Buri Ramin maakunnassa; valtavan suosittu Kasvissyöjäfestivaali järjestetään 2022.-24 eri puolilla maata; ja Bangkokin taidebiennale (BAB 5) järjestetään 2022. lokakuuta 2022-22. helmikuuta 2022 eri puolilla Bangkokia, ja siellä on esillä 23 paikallisen ja kansainvälisen taiteilijan teoksia.

Maailman ensimmäinen täysin brändätty Columbia Pictures -elokuvateemapuisto, jossa on ajeluja ja nähtävyyksiä Ghostbustersilta, Jumanjilta, Hotel Transylvanialta ja muista menestyselokuvista – Columbia Pictures' Aquaverse – avataan Bang Sarayssa, lyhyen ajomatkan päässä Pattayasta, 12. lokakuuta tänä vuonna. .

Thaimaan asemaa maailmanluokan gastronomiakohteena vahvistaa MICHELIN Guide Thailandin kuudes painos ilmestyvän vuoden 2022 lopussa. Siinä nähdään ensimmäistä kertaa Koillis-Thaimaa tai Isan Bangkokin lisäksi Phra Nakhon Si Ayutthaya, Chiang Mai, Phuket ja Phang-Nga.

Lentojen uudelleen aloittaminen Thaimaahan kaikkialta maailmasta, paluu pandemiaa edeltäneisiin maahantulovaatimuksiin ja matkailijoiden oleskeluaikojen pidentäminen ovat kaikki tulleet ajoissa valtakunnan sesonkiin, joka kestää lokakuusta maaliskuuhun.

Thaimaa on yksi maailman suosituimmista lomakohteista ja toivottaa turisteja tervetulleeksi takaisin. Vaikka he voivat jälleen nauttia hauskasta, kiehtovasta ja palkitsevasta lomasta, heitä pyydetään pysymään valppaina ja noudattamaan edelleen terveys- ja turvallisuusstandardeja.

LEHDISTÖTIEDOTE – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT)

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.