Alkoholin myyntikielto buddhalaisen paaston päivän päätteeksi maanantaina 10. lokakuuta

Thaimaa -

Buddhalainen paastonaika päättyy tänä vuonna maanantaina 10. lokakuutath milloin alkoholin myynti kielletään.

Edellinen tarinamme:

Buddhalainen paaston alkaminen merkitsee kolmen kuukauden ajanjakson alkua, jolloin kaikkien munkkien ei tule matkustaa ja oleskella tietyssä paikassa tai temppelissä, jossa he voivat suojautua auringolta, myrskyiltä ja sateelta opiskelua ja meditaatiota varten.

Buddhalainen paastonaika päättyy 15. kasvavan kuun 11. päivälle. Tänä vuonna on maanantaina 10th. Päivä merkitsee sadekauden päättymistä munkeille, jotka päättävät kolmen kuukauden retriittinsä.

Alkoholin myynti kielletään 24 tunniksi valtakunnallisesti buddhalaisen paaston lopussa, koska päivä on yksi viidestä suuresta buddhalaisesta päivästä, paitsi alkoholinvalvontalain mukaisesti kansainvälisillä lentokentillä sijaitsevissa tax-free-myymälöissä.

Jokainen, joka rikkoo lakia, tuomitaan jopa 10,000 XNUMX bahtiin sakot tai vankeus enintään kuusi kuukautta tai molemmat.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/