Kaksi valashaita nähty Krabissa

KUVA: MAGR Online

Krabi -

Kaksi valashaita nähtiin lähellä saarta Krabissa, jännittäviä paikallisia ja virkamiehiä.

Than Bok Khorinin kansallispuiston johtaja Weersasak Srisajjang kertoi Phuket Expressille: "Kaksi suurta valashaita havaittiin lähellä Hong Islandia aiemmin tällä viikolla, kun poliisit partioivat veneellä noin 500 metrin päässä rannasta. Niiden pituus on noin viisi metriä. Virkamiehet löysivät valashaita lähialueelta noin kolme kertaa viime aikoina. Merellä on runsaasti meren luonnonvaroja."

"Veneilijoiden tulee olla varovaisia ​​valashaiden kanssa, koska ne ovat ystävällisiä eivätkä pelkää veneitä tai ihmisiä. He voivat loukkaantua veneen potkureista."

Phuket Express totesi, että valashait ovat suojeltu merieläin, koska se on vaarassa kuolla sukupuuttoon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.