Cherng Talayn rannalla sijaitsevan 50 miljardin bahtin arvoisen maan tunkeutuvat rakenteet purettiin vihdoin

Thalang –

Rakenteet, jotka ovat väitetysti tunkeutuneet julkisiin tiloihin 50 miljardin bahtin arvosta Lay Phang Beachillä Cherng Talayssa, Thalangissa, puretaan vihdoin.

Edellinen tarinamme:

Virkamiehet ovat asettaneet ilmoitukset, joissa määrätään purkamaan 15 päivän kuluessa rakenteet, jotka ovat tunkeutuneet yleisille alueille Lay Phang Beachillä Cherng Talayssa neljän vuoden oikeudessa käytyjen taistelujen jälkeen.

"Viramiehet aloittivat purkutyöt tänä aamuna (30. syyskuuta) Lay Phang Beachillä, joka sijaitsee 178 Rais -alueella. Maan hinta on 50 miljardia bahtia. Alue valloitetaan takaisin yleisölle kaikkien hyödyksi", sanoi DSI:n (Department of Special Investigation) pääjohtaja Traiyarit Taemahiwong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.