PÄIVITYS: Neljä epäiltyä pidätettiin amerikkalaisen miehen kimppuun Patongissa

Patong -

Neljä epäiltyä on pidätetty sen jälkeen, kun he hyökkäsivät amerikkalaisen miehen kimppuun Bangla Roadilla aikaisin aamulla Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Amerikkalainen mies on loukkaantunut sen jälkeen, kun hänen väitetään hyökäneen Bangla Roadilla Patongissa.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodee kertoi Phuket Expressille eilen iltapäivällä (28. syyskuutath), "Olen määrännyt välittömän tutkinnan saatuani ilmoituksen tapauksesta. Poliisi tarkasti lähistöllä olevat CCTV-kuvat. Vahvistimme välikohtauksen ja tunnistimme neljä epäiltyä, jotka ovat Bangla Roadin viihdepaikkojen henkilökunnan jäseniä.

"Neljä epäiltyä on myöntänyt hyökänneensä amerikkalaisen miehen kimppuun, jonka he väittivät olleen päihtynyt, ennen kuin riita alkoi ja sitä seurasi fyysinen yhteenotto. Riidan tarkka luonne ja se, kuka riidan aloitti, on edelleen epäselvä ja haastattelemme edelleen kaikkia osapuolia ja tutkimme tapausta kokonaisuudessaan. Poliisipäällikkö päätti.

Patongin poliisi ei ole vielä paljastanut, nostetaanko syytteitä ennen kuin he ovat saaneet tutkinnan päätökseen. Kaikki neljä epäiltyä ja uhri ovat tavanneet Patongin lainvalvontaviranomaisia ​​keskustellakseen tapauksesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.