Phuketin kuvernööri valmistautuu Noru-myrskyyn

Phuket -

Phuketin kuvernööri valmistautuu käsittelemään Noru-myrskyä.

Edellinen tarinamme:

Thaimaan ilmatieteen laitos raportoi keskiviikkona 28. syyskuuta NORU-taifuunin heikkenemisestä trooppiseksi myrskyksi ennen kuin se ohitti Ubon Ratchathanin ja Amnat Charoenin torstaina 29. syyskuuta.h.

Phuket Provincial Hallissa pidettiin kokous eilen (28. syyskuutath) ja sitä johti Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew.

Kuvernööri Naroong kertoi Phuket Expressille: "Olemme valmiita käsittelemään Noru-myrskyä, mukaan lukien vedenpoisto, suojaa, ruokaa ja muuta apua ihmisten auttamiseksi. Jokainen asiaankuuluva toimisto on valmis auttamaan mahdollisimman nopeasti suunnitelmissa."

Phuketin merenkulkutoimisto on julkaissut kovan tuulen ja aallon vuoksi mereen menevistä veneistä ilmoituksen, joka on voimassa lokakuun 1. päivään asti.

TPN huomauttaa, että myrskyn ei odoteta vaikuttavan voimakkaasti Phuketiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.