Phuketin lentoasema selvensi, kun matkustajia pyydettiin poistumaan tila-autosta

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema on selventänyt, kun tarina matkustajista, joita pyydettiin nousemaan tila-autosta, on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Tarina levisi sosiaalisessa mediassa tänä aamuna (29. syyskuutath) videolla ja viestillä "Pikkubussin kuljettaja saapui lentokentälle hakemaan verkossa varauksen tehneet asiakkaat. Lentoaseman henkilökunta pysäytti tila-auton lentokentän uloskäynnin kohdalla ennen kuin he pyysivät verkossa varauksen tehneitä matkustajia nousemaan tila-autosta ja ottamaan rekisteröidyn taksin suoraan lentokentältä."

Phuketin kansainvälinen lentoasema on julkaissut tänään iltapäivällä lehdistötiedotteen, jossa päätettiin: "Eilen (28. syyskuutath) tila-autotaksi saapui kotimaan terminaaliin hakemaan online-sovelluksen kautta varauksen tehneet matkustajat.

”Phuketin lentoasema on ministeriön määräysten mukainen lentokoneiden valvonta-alue. Tila-auton kuljettaja on rikkonut sääntöjä."

”Taksiajoneuvot eivät saa ajaa lentokentälle paitsi jos heillä on lentoasemalta lupa. Lentokentällä on taksinkuljettajien rekisteröintijärjestelmä. Säännöt on kerrottu selkeästi matkustajille ja taksinkuljettajille.

Tapahtuma herätti paljon keskustelua ja vihaa sosiaalisessa mediassa, ja monet kommentoijat kokivat, että pakotettu rekisteröintijärjestelmä vangitsee asiakkaat rajoitettuihin valintoihin ja korkeaan hinnoitteluun verrattuna siihen, että asiakas voi valita, miten matkustaa, esimerkiksi verkkohakemuksella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.