Useissa Phuketin pyhäköissä järjestetään kasvissyöjien festivaalikulkueita

Phuket -

Vegetarian Festivalin katukulkueen toisen ja kolmannen päivän pitivät Sapam-pyhäkkö, Lim Hu Tai Su -pyhäkkö ja Bang Koo -pyhäkkö Koh Kaewissa.

Edellinen tarinamme:

Kasvissyöjien katukulkueet ovat alkaneet eilen (27. syyskuuta) Mueang Phuketin piirin Wichitin osa-alueella sijaitsevasta Jchoor Su Gong Naka -pyhäköstäth).

Eilen (28th) oli kasvissyöjien katukulkueen toinen päivä, ja sitä pitivät Sapam-pyhäkkö ja Bang Koo -pyhäkkö Koh Kaewissa Mueang Phuketin alueella.

Eilen aamulla kulkueet suuntasivat Saphan Hinin julkiseen puistoon Phuket Townissa ennen kuin suuntasivat takaisin pyhäkköihin.

Tänään kulkueen piti Lim Hu Tai Su -pyhäkkö (Samkongin pyhäkkö) Phuketin kaupungissa.

"Katukulkue" järjestetään joka päivä jokaisessa pyhäkössä festivaalin aikana. Kulkue tarjoaa kodin asukkaille ja suurelle yleisölle mahdollisuuden katujen varrella saada siunaus jumalilta, joilla paikalliset uskovat omaavansa henkimediaa.

Paraatit ja kulkueet peruttiin vuonna 2021 Covid-19-huolien vuoksi ja tiukkojen Covid-19-sääntöjen mukaisesti vuonna 2020, joten tämä vuosi on ensimmäinen täysi kasvissyöjäfestivaali sitten vuoden 2019.

Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut, ja Thaimaan kansanterveysministeri osallistui tapahtuman avausseremoniaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.