Phuketin ruuantoimittaja ratsastaja ja asiakas saivat 1000 bahtin sakon toimitusajasta riidan jälkeen

Phuket -

Ruokatoimittaja ratsastaja ja asiakas saivat kumpikin 1,000 bahtin sakot Chalongissa käydyn fyysisen taistelun jälkeen.

Phuketin maakunnan poliisi ilmoitti eilen (27. syyskuuta), että viikonloppuna vain Sorasakiksi tunnistettu mies tilasi ruokaa ruoan toimitussovelluksen kautta. Kuljettajan, jota ei myöskään tunnistettu, mukaan toimitetun määränpään sijainti oli väärinymmärretty ja virheellinen, minkä seurauksena kuljettajalla kesti kauan ennen kuin saapui asiakkaalleen.

Ruoantoimittaja kysyi sitten asiakkaaltaan ylimääräistä maksua toimituksesta väitetyn väärän osoitteen vuoksi, ennen kuin kaksi miestä aloittivat suullisen riidan ja sitten fyysisen tappelun. Heidän tarinansa levisi sosiaalisessa mediassa useiden ihmisten nähtyä sen.

Chalongin poliisi kutsui molemmat osapuolet ilmoittamaan. Heitä syytetään pahoinpitelystä, mutta ilman vakavia vammoja. Heille molemmille määrättiin 1,000 bahtin sakko ja anteeksi väärinkäsitys.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.