Tanskalainen opettaja löydettiin kuolleena vuokrahuoneesta Nakhon Si Thammaratista

KUVA: Siam Rath

Nakhon Si Thammarat –

Tanskalainen opettaja löydettiin kuolleena vuoteelta vuokrahuoneesta Nakhon Si Thammaratista.

Nakhon Si Thammarat Cityn poliisille ilmoitettiin tapauksesta eilen illalla (27. syyskuuta) Pratoo Lord Roadin rakennuksen kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa vuokrahuoneessa Nai Mueangin osa-alueella Mueang Nakhon Si Thammaratin alueella.

Poliisi ja pelastushenkilöstö saapuivat paikalle löytääkseen 66-vuotiaan tanskalaisen miehen ruumiin (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta). Hänen ruumiistaan ​​tai huoneesta ei löytynyt merkkejä tappelusta tai vammoista. Hänen ruumiinsa vietiin läheiseen sairaalaan Nai Mueangiin.

Poliisi kertoi The Phuket Expressille, että tanskalainen mies oli kieltenopettaja kaupungin koulussa. Hänellä oli monia terveysongelmia, mukaan lukien sydänsairaudet. Hänen läheinen ystävänsä, joka pyysi olla tunnistamatta itseään, kertoi poliisille, että tanskalainen mies kertoi maanantaina, ettei hän voinut hyvin ennen kuin hän lepäsi. Sen jälkeen hän ei saanut yhteyttä opettajaan.

Eilen illalla uhrin ystävä tuli tapaamaan häntä hänen huoneeseensa, mutta oveen koputtaessa ei kuulunut vastausta. Hänen ystävänsä päätti murtautua huoneeseen ennen kuin huomasi tanskalaisen opettajan kuolleen.

Paikalla uhrin ruumiin tarkastanut lääkäri päätteli periaatteessa, että tanskalainen mies oli saattanut saada sydänkohtauksen. Hänen kuolemansa tarkka syy on kuitenkin vielä selvittämättä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.