Thaimaan kansanterveysministeriö toistaa turvallisen ja käytännöllisen kannabis- ja hamppulakiluonnoksen

Dr. Praphon Tangsrikiatkul // KUVA: Matichon

Kansallinen -

Kansanterveysministeriö toistaa kannabis- ja hamppulakiluonnoksen olevan turvallinen ja käytännöllinen ja asettaa etusijalle ihmisten tarpeet. Tohtori Praphon Tangsrikiatkul, kansanterveysministeriön alaisuudessa toimivan marihuanan lääketieteelliseen käyttöön komitean puheenjohtaja, paljasti maanantaina 26. syyskuuta, että komitea piti kokouksen kansanterveysministeriön kanssa tarkastellakseen istutus-, tuotanto- ja kannabiksen ja hampun käyttöä ja jakelua lääkinnällisiin tarkoituksiin sen jälkeen, kun lakiehdotus äänestettiin peruutetusta aiemmin tässä kuussa.

Puheenjohtaja totesi, että valiokunta tunnusti Thaimaan ja ympäri maailman ihmisten tarpeet marihuanan dekriminalisoimiseksi lääketieteellisiin tarkoituksiin ja yritti laatia lakia ja määräyksiä kansan ja toivottavasti Thaimaan terveydenhuoltojärjestelmän uudistamisen vuoksi.

Tohtori Praphon totesi: "Thaimaassa kannabis luokitellaan valvotuksi yrttiksi, mikä tarkoittaa, että jos joku rikkoo lakia, häntä syytetään rikoksesta. Ja mitä tulee elintarvikkeiden, juomien tai muiden tavaroiden tuotantoon, asiaan liittyvät lait pannaan tällä hetkellä täytäntöön elintarvike- ja lääkeviraston valvonnassa, joten Thaimaa ei ole "ns. tyhjiötilassa", kuten monet ovat ymmärtäneet väärin."

"Thailaisen perinteisen ja täydentävän lääketieteen laitoksen mukaan kannabiksen ja hampun jakelua ja käsittelyä tuotteiksi on tehty 801 laitokselta ja noin 67 vientipyyntöä. Tällä hetkellä laitos on myös vauhdittanut virkamiesten koulutusta ja osaamisen lisäämistä luodakseen tehokkaasti keskinäistä ymmärrystä ja työprosessia samaan suuntaan. Tohtori Praphon päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.