Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Kasvissyöjien festivaali alkaa, ulkomaalaisia ​​loukkaantui buginen auto ja varjoliito, minibussin kuljettajat tappelevat

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 19 sunnuntaihin 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

Yksi heistä sai vakavia vammoja. Tämä henkilö vietiin Chalongin sairaalaan.
Hän oli murtanut oikean kätensä ja loukannut oikeaa jalkaansa ja lonkkaa.
Tila-autonkuljettajat odottivat ulkomaisia ​​turisteja tehdessään ostoksia liikkeessä. Molemmat osapuolet olivat pettyneitä joihinkin ongelmiin.
Tappelussa mukana olleet kuljettajat olivat pettyneitä saatuaan tippiä (provisio) asiakkaiden viemisestä matkamuistomyymälään, mutta jonkun muun väitettiin hypänneen jonoon saadakseen rahaa kaupasta.
Tapauksen pääasiallisina kiihottajina olleiden kolmen tila-auton kuljettajan ajokortti on jäädytetty kuudeksi kuukaudeksi. He eivät saa ajaa takseja, mukaan lukien tila-autotaksit, kuuteen kuukauteen.
Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul osallistui seremoniaan Jui Tui -pyhäkössä, jossa "Go Teng" -napa nostettiin. Go Teng -sauva on merkki kasvillisuuden alkamisestaian-festivaali
Noin 100,000 80,000 thaimaalaista ja XNUMX XNUMX ulkomaalaista turistia vierailee Phuketissa tämän kasvissyöjäfestivaalin aikana.
Alustava arvio osoitti, että Phuketissa ei raportoitu vahinkoa. Vain yksi alue ilmoitti vapinasta Mueang Phuketin alueella, ja jotkut asukkaat ilmoittivat lievästä vapinasta ja tärinästä.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.