Neljä ihmistä pidätettiin Wichitissä, joiden väitetään osallistuneen online-investointihuijaukseen

Phuket -

Wichitissä on pidätetty neljä epäiltyä, joiden epäillään osallistuneen online-investointihuijaukseen.

Alue 8:n poliisiaseman tukikohdassa Phuketissa pidettiin tänään (27. syyskuuta) lehdistötilaisuus, jota johti Alue 8:n poliisin komentaja kenraaliluutnantti Amphon Buarabphon.

Kenraaliluutnantti Amphon kertoi Phuket Expressille: "Kahdeksan pidätysmääräystä on annettu ja neljä epäiltyä on pidätetty tähän mennessä Wichitin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella. Verkkoinvestointihuijausten aiheuttamat vahingot ovat 1,258,630 XNUMX XNUMX bahtia."

"Jokainen, joka ilmoittaa soittohuijareista tai verkkosijoitushuijareista, ilmoittakaa meille osoitteessa www.thaipoliceonline.com tai mikä tahansa poliisiasema tai PCT Police www.pctpolice.go.th tai 1441, 081-8663000." Amphon päätti.

Epäiltyjen nimiä ja tarkkoja tietoja väitetystä huijauksesta ei kerrottu lehdistötilaisuudessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.