Phuket järjestää vuosittain kymmenennen kuun kuukauden buddhalaisuusfestivaalin

Phuket -

Phuketin paikalliset osallistuivat vuosittaiseen kymmenenteen kuun kuukauteen, joka on tärkeä buddhalaisuuden festivaali Etelä-Thaimaassa.

Ihmiset, jotka juhlivat tätä festivaalia, uskovat, että heidän esi-isänsä vapautetaan tilapäisesti tälle koneelle tähän aikaan vuodesta kuolemanjälkeisestä elämästä tapaamaan perheitään, jotka tarjosivat heille paikallisia thaimaalaisia ​​välipaloja ja ruokia. Festivaali osuu joka vuosi syys-lokakuuhun.

Buddhalaisia ​​seremonioita pidettiin monissa Phuketin temppeleissä. Nukkesymbolit, nimeltään "Praet", jotka symboloivat syntejä tehneiden ihmisten kuolemaa, esiteltiin myös varoittamaan ihmisiä noudattamaan oikeaa moraalista polkua elämässä.

Tässä kuussa järjestetään myös kasvissyöjäfestivaali, toteaa The Phuket Express. Molemmat festivaalit, pieniä seremonioita lukuun ottamatta, peruttiin vuonna 2021 Covid-19-huolien vuoksi, mutta ne ovat palanneet normaaliksi tänä vuonna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.