Metamfetamiinipillerien hinnat laskevat ja käyttäjien määrä kasvaa Phuketissa

Phuket -

Metamfetamiinipillerien hinnat Phuketissa ovat laskeneet, mikä on lisännyt käyttäjien määrää.

Phuketin hallintopäällikkö Somprach Prabsongkram kertoi Phuket Expressille: "Phuketista ei löydetty ja takavarikoitu viime aikoina uusia laittomia huumeita."

"Phuketin metamfetamiinin hinnat ovat kuitenkin yleisesti laskeneet. Tämä on lisännyt metamfetamiinin käyttäjien määrää. Sillä välin lainvalvontaviranomaiset löytävät kristallimetamfetamiinia johdonmukaisemmin ja takavarikoivat tässä kuussa”, Somprach lisäsi.

"Viramiehet estävät tiukasti laittomien huumeiden siirtämisen saarelle sekä tukahduttavat huumemyyjiä ja -käyttäjiä", Somprach huomautti.

Herra Somprach ei erityisesti käsitellyt kysymystä siitä, miksi metamfetamiinin hinnat laskivat, vaikka monien muiden tuotteiden hinnat kärsivät inflaatiosta, mukaan lukien polttoaineet ja monet elintarvikeryhmät.

Phuket viettää parhaillaan kasvissyöjien juhlaa, mutta myös vihannesten hinnat ovat nousseet viime aikoina.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.