PÄIVITYS: Phuketin kuvernööri määräsi jatkamaan tarkkailua Sumatran saarella tapahtuneen maanjäristyksen aiheuttaman tärinän jälkeen

Phuket -

Phuketin kuvernööri on määrännyt tiiviin tarkkailun Sumatran saarella tapahtuneiden maanjäristysten ja Phuketissa tuntuneiden maanjäristysten jälkeen, mutta vahinkoja ei raportoitu.

Edellinen tarinamme:

Maanjäristys raportoitiin aamulla 24. syyskuutath Sumatran saarella vapina Phuketissa, Phang Ngassa ja Songkhlassa. Mitään vahinkoa ei heti raportoitu.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew määräsi välittömästi paikalliset viranomaiset tarkistamaan mahdolliset vahingot. Alustava arvio osoitti, että Phuketissa ei raportoitu vahinkoa. Vain yksi alue ilmoitti vapinasta Mueang Phuketin alueella, ja jotkut asukkaat ilmoittivat lievästä vapinasta ja tärinästä.

Phuketin kuvernööri on kuitenkin määrännyt toimivaltaiset viranomaiset tarkkailemaan tapausta tarkasti ja tiedottamaan asukkaille ja turisteille, etteivät he panikoi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.