Phuketin kuvernööri sanoo, että saari on valmis suojelemaan turisteja ja varmistamaan heidän turvallisuutensa tämän tulevan sesongin aikana

Phuket -

Phuket on valmis varmistamaan turistien turvallisuuden, vaikka saari toivottaa enemmän turisteja tervetulleeksi tulevana sesonkiaikana seuraavien kuukausien aikana.

Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew kertoi Phuket Expressille: "Joka vuosi lokakuusta lähtien on Phuketissa sesonkiaika, jolloin monet turistit vierailevat Phuketissa, erityisesti Phuketin ulkosaarilla. Meillä ei tietenkään viimeisen kahden vuoden aikana ollut todella sesonkiaikaa erilaisista Covid-19-liiketoiminta- ja rajarajoituksista johtuen. Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa vuoden 2019 jälkeen, olemme kuitenkin valmiita todella ottamaan vastaan ​​turisteja ilman tiukkoja rajoituksia ja covid-toimenpiteitä.

"Keskitymme suuresti turistien turvallisuuden vuoksi Phuketin lisäksi myös Phang Ngaan, Krabiin ja Trangiin, sillä Phuketissa vierailleet turistit vierailevat yleensä myös näissä lähiprovinsseissa. Asianomaisten viranomaisten on varmistettava turistien turvallisuus, jotta turisteilla on enemmän luottamusta nauttia lomastaan ​​Phuketissa”, kuvernööri Naroong lisäsi.

Phuket odottaa kiireistä lomakautta, mutta The Phuket Express huomauttaa, että useat Thaimaan suorassa hallinnassa olevat tekijät, kuten Kiinan jatkaminen Covid-19 nolla -politiikan täytäntöönpanosta ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan, vahingoittavat Phuketin potentiaalista turistipohjaa, joka luottaa malesialaisiin ja Intiaanit sen sijaan tällä hetkellä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.