Voimakkaita tai erittäin rankkoja sateita odotetaan ensi viikolla suurimmassa osassa Thaimaata "NORU"-trooppisen myrskyn vuoksi

Kansallinen -

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) raportoi mahdollisista rankoista tai erittäin rankkaista sateista suurimmassa osassa Thaimaata 24.-29. syyskuuta ankaran trooppisen myrskyn NORU vuoksi.

Ilmoituksen mukaan Thaimaan ala-Pohjolassa, Keski- ja Koillis-Thaimaan alaosassa on voimakas monsuuniloukku 24.-26. päivänä, mikä on johtanut runsaisiin sateisiin maassa ja yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita pohjoisessa, koillisessa. , Keski-, mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet, Thaimaan itä- ja eteläosat.

Samaan aikaan NORU-myrsky liikkuu lännestä lounaaseen ohittaen Filippiinit keskimmäiselle Etelä-Kiinan merelle 25. - 26. syyskuuta ennen kuin se laskeutuu Keski-Vietnamin yli 27. - 28. syyskuuta.

Tämä aiheuttaa rankkoja tai erittäin rankkoja sateita joissakin Thaimaan pohjois-, koillis-, keski- ja itäosissa 27.-29. syyskuuta.

Tänä aikana myös lounainen monsuuni Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella voimistuu. Voimakkaat tuulet nostavat aallon Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahden yläosassa 2-3 metriin ja ukkoskuuroissa yli 3 metriin.

Laitos varoittaa yleisöä varomaan ankaria olosuhteita, jotka voivat aiheuttaa äkillisiä tulvia ja ylivuotoja, erityisesti vesistöjen varrella lähellä kukkuloita ja alangoita. Kaikkien alusten tulee jatkaa varoen ja välttää ukkoskuuroja. Pienet veneet Andamaanienmerellä pysyvät mailla koko ajan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.