Thaimaan Covid-19-keskus ilmoittaa hätäasetuksen ja CCSA:n purkamisen päättymisestä 1. lokakuuta

Kansallinen -

Covid-19 Tilannehallintokeskuksen (CCSA) yleiskokous perjantaina 23. on ilmoittanut hätäasetuksen päättymisestä ja CCSA:n purkamisesta 1.

Yli kahden vuoden täytäntöönpanon jälkeen hätäasetus, joka sisältää kaikki vaatimukset, ilmoitukset ja määräykset, joita pääministeri ja ministerineuvosto olivat käyttäneet toimivaltansa julistaa hätätila, päättyy virallisesti syyskuussa. 30.

Tämä sisältää siis CCSA:n työkomitean päättymisen. Covid-19:n seurantaa ja hoitoa vastaan ​​annettuja suosituksia ja määräyksiä sovelletaan tartuntatautilain mukaisesti, jossa kansanterveysministeriö oli hiljattain julistanut Covid-19:n seurannaksi.

Vt. pääministeri Prawit Wongsuwanin johtaman CCSA:n mukaan ministerivaliokunta keskustelee ensisijaisesti CCSA:n kaltaisista tehtävistä eri ministeriöille purkamisen jälkeen, kun taas tartuntatautilain muutos on nyt edustajainhuoneen käsittelyssä.

Samaan aikaan yleisöä kehotetaan edelleen jatkamaan kasvonaamion käyttöä ja pitämään huolta itsestään sekä ottamaan tarvittaessa tehosterokotus.

Kuva: Thaimaan kuninkaallinen hallitus

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.