PR: Thaimaa lopettaa COVID-19-hätäasetuksen 30

Bangkok, 23. syyskuuta 2022 – Thaimaan Center of COVID-19 Situation Administration (CCSA) ilmoitti valtakunnallisen COVID-19 Emergency Decreto -asetuksen päättymisestä 30, kun valtakunta luokittelee COVID-2022:n uudelleen "vaarallisesta tartuntataudista" "tartuntatautiksi, jota valvotaan". 19 alkaen.

CCSA totesi myös, että 1 alkaen Thaimaahan suuntautuvien kansainvälisten matkustajien ei enää tarvitse esittää todisteita rokotuksesta tai ATK-testituloksia.

19. maaliskuuta 19 lähtien 25 kertaa voimassa olleen COVID-2020-hätäasetuksen päättyminen johtaa CCSA:n automaattiseen purkamiseen ja kaikki pääministerin ja hallituksen säännökset, ilmoitukset ja määräykset asetus kumotaan.

Pandemian jälkeen Thaimaa on vähitellen avautunut uudelleen kansainväliselle matkailulle heinäkuusta 2021 alkaen Phuket Sandbox-, Samui Plus- ja 7+7 Extension -ohjelmien avulla. Tätä seurasi nelivaiheinen uudelleenavaamisen aikajana lokakuusta 2021 tammikuuhun 2022.

Kuningaskunta aloitti täydellisen avautumisen 1. heinäkuuta 2022 alkaen, kun Thailand Pass -rekisteröintijärjestelmä poistettiin, ja ulkomaalaisilta vaaditaan vain todiste rokotuksesta tai negatiivinen ATK-testitulos 72 tunnin kuluessa matkasta. Tämä kumotaan. 1 alkaen.

Lisäksi hallitus hyväksyi oleskeluajan pidentämisen 45 päivään (30 päivästä) viisumivapauteen oikeutetuista maista/alueilta tuleville turisteille ja 30 päivään (15 päivästä) viisumivapauteen oikeutetuille matkailijoille viisumivapauteen (VOA). . Tämä on voimassa 1 alkaen 2022 asti.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/