Phuket Commerce Office varmistaa, että kasvisruokakojut ja ravintolat näyttävät ruoan hinnoittelun läpinäkyvästi

Phuket -

Phuketin kauppatoimisto tarkasti kasvisruokakojuja ja ravintoloita varmistaakseen, että ne näyttävät elintarvikkeiden hinnat läpinäkyvästi ennen odotettavissa olevaa kasvisfestivaalia. Rangaistus elintarvikkeiden hintojen selvittämättä jättämisestä on sakkoa 10,000 XNUMX bahtiin asti.

Katsastus tänään (23rd) oli Ranong Roadilla lähellä Jui Tui -pyhäkköä Phuket Townissa, jossa on yli 100 myyntikojua ja ravintolaa. Monet kasvissyöjäkojut ja ravintolat ovat alkaneet myydä kasvisruokaa ennen kuin yhdeksänpäiväinen kasvissyöjäfestivaali alkaa 26. syyskuutath.

Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival julkistettiin virallisesti, ja se järjestetään yhdeksän päivän ajan 26. syyskuuta alkaenth lokakuun 4th.

Ms. Woranit Apiratjirawong, Phuketin kauppatoimiston johtaja, kertoi Phuket Expressille: "Varmistamme, että ruoan myyjät näyttävät elintarvikkeiden hintoja eivätkä käytä asiakkaita nostaakseen kasvisruoan hintoja kasvisfestivaalin aikana. Ruokamyyjä, joka ei näytä ruoan hintaa, saa sakon jopa 10,000 XNUMX bahtia."

Lisätietoja:

Vihannesten hinnat Phuketissa ovat nousseet vähitellen ennen kasvisfestivaalin alkamista.

TAT Phuket -divisioona odottaa vastaanottavansa 200,000 3.4 turistia, jotka tuottavat XNUMX miljardia bahtia kasvisfestivaalin aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.