Phuketin ja Andamaanien maakunnat ovat ehdokkaita isännöimään 33. SEA Games

Phuket -

Phuketin ja Andamaanien maakunnat ovat ehdokkaita isännöimään 33. SEA Games -tapahtumaa seuraavien kolmen vuoden aikana (2025).

Urheilukomitea vieraili Phuketissa aiemmin tällä viikolla, kun Phuketin ja Andamaanien maakunnat valittiin ehdokkaiksi isännöimään 33. SEA Games

Urheiluvaliokunta ehdottaa, että valittaisiin urheilustadionit, joissa on yli 20,000 XNUMX katsojapaikkaa. Phuket ehdottaa Surakul Stadiumia Phuket Townissa.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew kertoi Phuket Expressille: "Jos Phuket ja Andamanin maakunnat valittiin isännöimään 33. SEA Games -tapahtumaa, tämä on hyvä tilaisuus tukea Phuketin urheilukaupunkia sekä urheilumatkailua."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.