PÄIVITYS: Kolmen Phuketin viraaliseen tappeluun osallistuneen tila-auton kuljettajan ajokortit keskeytettiin

Phuket -

Phuketissa virustappeluun osallistuneiden kolmen tila-auton kuljettajan ajokortti on jäädytetty kuudeksi kuukaudeksi.

Edellinen tarinamme:

Kaksi tila-auton kuljettajaa ilmoittautui poliisille väitettyään hyökänneen muiden kuljettajien kimppuun kuuluisan matkamuistomyymälän edessä Phuketissa.

Päivityksemme:

Kornpitak Artsuwan Phuketin maakuljetustoimistosta kertoi Phuket Expressille: "Kolmen tila-auton kuljettajan ajokortit, jotka olivat tapahtuman pääasiallisia kiihottajia, on jäädytetty kuudeksi kuukaudeksi. He eivät saa ajaa takseja, mukaan lukien tila-autotaksit, kuuteen kuukauteen. He ovat vahingoittaneet Phuketin ja Thaimaan erinomaista imagoa ja mainetta ulkomaisten turistien katsoessa niitä taistelujen takia, ja seurauksista on kerrottu laajasti sosiaalisessa mediassa.

Yksi epäillyistä kuljettajista, joka tunnistettiin vain Mr. Piyaksi, kertoi The Phuket Expressille: "Olen erittäin pahoillani, että jouduin fyysiseen kiistaan. Menetin malttini, vaikka yritin hillitä itseäni. Sosiaalisessa mediassa levinneessä tarinassa on kuitenkin väärinkäsityksiä, eikä video ole aivan sitä, miltä se näyttää. Jatkossa en enää tee mitään tällaista."

Mr. Piya ei tarjoutunut selittämään, mitä hänen mielestään väärinkäsitykset olivat tai miksi video ei ollut sitä miltä se näytti, huomauttaa The Phuket Express.

Virustapaus herätti valtavan reaktion sekä englanninkielisessä että thaimaalaisessa sosiaalisessa mediassa. Monien vuosien ajan ennen Covid-19-pandemiaa Phuketissa viranomaiset ovat yrittäneet vaihtelevin tuloksin hillitä taksinkuljettajia ja turisteja koskevia ongelmia, jotka ovat usein vahingoittaneet Phuketin imagoa ja mainetta.

Tässä nimenomaisessa tilanteessa kuljettajat taistelivat siitä, että kaupasta annettiin provisio kuljettajille asiakkaiden tuomisesta käymään. Usein turisteilta tulee kuitenkin valituksia hinnoittelusta, mittarien käytöstä kieltäytymisestä, tiettyjen asiakkaiden ottamisesta tai tiettyjen kohteiden vastaanottamisesta kieltäytymisestä ja muista erilaisista huolenaiheista.

Phuketin viranomaiset ovat sanoneet pitävänsä taksinkuljettajia koskevien ongelmien ratkaisemisen ensisijaisena tavoitteena.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.