Tuntematon moottoripyöräilijä kuoli törmättyään perävaunuun Phuketissa

Phuket -

Tuntematon miespuolinen moottoripyöräilijä julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun hän törmäsi moottoripyörällään pysäköityyn perävaunuun Rassadassa varhain tänä aamuna (22. syyskuuta).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta noin kello 2:00 yöllä ohitustiellä lähellä huoltoasemaa Rassadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Paikalle saapuneet pelastusjoukot löysivät tien varresta pysäköidyn perävaunun. Vaurioitunut moottoripyörä löydettiin kuorma-auton takaa. Moottoripyöräilijä oli julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, mutta häneltä ei löytynyt henkilöllisyystodistuksia. Hänen ruumiinsa vietiin Vachira Phuketin sairaalaan tunnistamista varten.

Poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn ja ratsastajan tunnistamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.