Thaimaa alentaa Covid-19-valvontatasoa tarttuviin tauteihin, joita on seurattava, voimaan 1.

Kansallinen -

Kansanterveysministeriö ilmoitti keskiviikkona 21. syyskuuta Covid-19-seurannan vähentämisestä vaarallisesta tartuntataudista tartuntataudiksi, jota on seurattava 1.

Apulaishallituksen tiedottaja Traisulee Traisaranakul totesi, että tason aleneminen johtui alhaisemmista tartunta- ja kuolleisuusluvuista maassa sekä ympäri maailmaa. Myös virukselle jo rokotettujen tai immuniteetin omaavien määrä on saavuttamassa kansanterveysministeriön suunnitelmien mukaisia ​​odotuksia.

Sopeutumalla seurattavaksi tartuntataudiksi laaditaan ja toteutetaan useita käytännön ohjeita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Covid-19 Tilannehallintokeskuksen (CCSA) ensimmäinen käsittelyluonnos pidetään perjantaina 23.

”Hallituksen tahto on selvä: noudatetaan useilla osioilla sovellettavia ohjeita, mukaan lukien laki, yleinen johtamisjärjestelmä, kansanterveys ja sosiaalinen viestintä. Tavoitteena on, että ihmiset voivat elää Covid-19:n kanssa turvallisesti ja normaalisti pandemian jälkeisen ajan jälkeen. Kaikki tämä käsitellään CCSA:n yhtiökokouksessa 23. syyskuuta”, Traisulee päätti.

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.