Phuketin vihannesten hinnat nousevat ennen kasvisfestivaalia

Phuket -

Vihannesten hinnat Phuketissa ovat nousseet vähitellen ennen kasvisfestivaalin alkamista.

Tänä aamuna (22nd) Phuket Expressin toimittajat vierailivat Public Market 2:lla (Kaset Market), joka on yksi Phuketin kaupungin suurimmista markkinoista.

Monen tyyppisten vihannesten hintoja on korotettu keskimäärin viidestä kahteenkymmeneen bahtiin kilolta, mutta myös muiden kasvissyöjien hintoja on korotettu. Vihanneskauppiaat kuitenkin sanoivat, että hintojen nousun ei ollut tarkoitus naarmuttaa kuluttajaa, vaan se johtuu useista tekijöistä.

Yksi vihannesmyyjistä, joka kieltäytyi paljastamasta nimeään, kertoi Phuket Expressille, että vihannesten hinnat ovat nousseet, koska Thaimaan keskustan vihannesviljelmät joutuivat tulvimaan ja monet alueet kärsivät runsaasta sateesta ennen kasvisfestivaaleja.

Kuitenkin ennen Phuketin kasvissyöjäfestivaaleja ja niiden aikana vihannesten hinnat nousevat normaalisti kuten joka vuosi, koska suuri kysyntä ja tarjonta vähenevät.

Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival julkistettiin virallisesti, ja se järjestetään yhdeksän päivän ajan 26. syyskuuta alkaenth lokakuun 4th.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.