Phuket tuottaa 3.4 miljardia bahtia kasvissyöjien festivaalin aikana, sanoo Phuket Tourism Authority

Phuket -

TAT Phuket -divisioona odottaa vastaanottavansa 200,000 3.4 turistia, jotka tuottavat XNUMX miljardia bahtia kasvisfestivaalin aikana.

Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival julkistettiin virallisesti, ja se järjestetään yhdeksän päivän ajan 26. syyskuuta alkaenth lokakuun 4th.

Phuket Tourism Authority of Thailand (Phuket TAT) johtaja Nantasiri Ronnasiri kertoi Phuket Expressille: "Odotamme noin 100,000 80,000 thaimaalaista ja 200,000 XNUMX ulkomaalaista turistia vierailemaan Phuketissa tämän tulevan kasvissyöjäfestivaalin aikana. Keskimääräinen turistimäärä on XNUMX XNUMX.

”Festivaalin yhdeksän päivän aikana Phuketiin saapuu 900 kotimaan lentoa ja 500 kansainvälistä lentoa. Tämä tuottaa noin 3.4 miljardia bahtia. Nantasiri päätti.

TAT:n mukaan arvio sisältää hotelli-, kuljetukset, matkat ja kaikki muut saarella festivaalin aikana matkustamisen kulut. Tämä vuosi on ensimmäinen täysi kasvissyöjäfestivaali ilman rajojen sulkemista tai suuria Covid19-rajoituksia sitten vuoden 2019 pandemian vuoksi.

Tämän seurauksena viimeisen kahden vuoden aikana peruutetut tai lievennetyt toiminnot, kuten paraatit, katutanssit, yleisölle avoimet ruokafestivaalit, suuret seremoniat ja tapahtumat, ja enemmän palaisivat, ja viranomaiset toivoivat niiden tuovan suuria joukkoja turisteja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.