Kalastajat pelastettiin sen jälkeen, kun heidän veneensä taisteli aaltoja vastaan ​​Samuin saaren lähellä

KUVA: MGR Online

Samuin saari, Surat Thani -

Kaksi kalastajaa on pelastettu sen jälkeen, kun heidän veneensä osui useisiin suuriin aalloihin lähellä Samuin saarta.

Kaksi kalastajaa ilmoitettiin kadonneeksi yöllä aiemmin tällä viikolla lähellä Baan Tai Beachiä Koh Samuin alueella.

Virkamiehet ja paikalliset kalastajat aloittivat etsinnät noin tunnin ajan, ennen kuin kaksi kalastajaa, jotka ovat herra Aran Eakjcheewa, 70, ja herra Manoo Sripaew, 50, löydettiin elossa ja kelluvan merestä. He olivat turvallisia, mutta heikkoja. Molemmat vietiin takaisin maihin.

Mr. Aran kertoi The Phuket Expressille: "Meillä oli kova tuuli ja aallot, kun olimme matkalla takaisin rantaan. Kalastusveneemme taisteli aaltojen kanssa 500 metrin päässä rannasta. Vene kaatui, kun odotimme apua ja sitten kelluimme meressä, kumpikin olimme vahvoja uimareita iästämme huolimatta. Kalastajaystävämme, jotka ymmärsivät, että emme olleet takaisin ajoissa, palasivat alueelle, jossa he näkivät meidät viimeksi ennen kuin löysivät meidät.

Aran ja Manoo olivat erittäin kiitollisia pelastumisestaan, mutta molemmat miehet ilmoittivat palaavansa merelle elantonsa saavuttaessa heti toipumisen jälkeen. Tapaus ei ollut pelottanut heitä pysyvästi kalastuksesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.