PÄIVITYS: Kaksi tila-auton kuljettajaa antautui poliisille, kun video heistä tappelemassa vihjeistä levisi virukselle Phuketissa

Phuket -

Kaksi tila-auton kuljettajaa ilmoittautui poliisille väitettyään hyökänneen muiden kuljettajien kimppuun kuuluisan matkamuistomyymälän edessä Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

Videoleike tila-auton kuljettajista tappelemassa ulkomaalaisten turistien katsoessa heitä kuuluisassa matkamuistomyymälässä Phuketissa on levinnyt sosiaalisessa mediassa eilen (20. syyskuuta)th).

Phuketin provinssin poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi The Phuket Expressille: "Yksi kuljettajista, herra Chanon, oli loukkaantunut viiltohaavasta päähänsä. Hän sanoi, ettei tunne henkilökohtaisesti muita tila-auton kuljettajia.

"Tappeluun osallistuneet kuljettajat olivat pettyneitä saatuaan tippiä (provisio) asiakkaiden viemisestä matkamuistomyymälään, mutta jonkun muun väitettiin hypänneen jonoon saadakseen rahaa kaupasta." Kenraalimajuri Sermphan selitti.

"Kaksi pääepäiltyä kuljettajaa ovat Mr. Nattaphon ja Mr. Piya (koko nimiä ei julkistettu), jotka lähtivät pois tapahtuman jälkeen. Myöhemmin he kuitenkin ilmoittautuivat Thalangin poliisille. He käyttivät pientä kirvettä hyökätäkseen herra Chanoniin. He sanoivat, että Mr. Chanon katsoi heidän kasvojaan väärin, mikä oli haaste taistella vihjeistä johtuvan konfliktin jälkeen. Kenraalimajuri lisäsi.

Poliisi ja Phuketin maaliikenneviraston virkailijat jatkavat tutkintaa jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.