PÄIVITYS: Phang Ngan kouluihin murtautunut epäilty antautuu

Phang Nga-

Yksi useista epäillyistä, jotka murtautuivat moniin Phang Ngan kouluihin, on antautunut, kun muut ovat yhä paennut.

Edellinen tarinamme:

Phang Ngan poliisi etsii epäiltyjä, jotka murtautuivat moniin kouluihin Takua Thungin alueella.

Takua Pa Poliisi kertoo, että yksi epäillyistä, joka tunnetaan vain Sarayutin nimellä, on antautunut pidätysmääräyksen antamisen jälkeen.

Poliisi löysi monia varastettuja esineitä, kuten tabletteja ja kannettavia tietokoneita, hänen kodistaan ​​Khok Kloin kaupunginosassa Phang Ngasta. Epäilty myönsi poliisille, että hänen ystävänsä ovat edelleen karkuteillä, joita hän nimitti vain herra Seehanartiksi, herra Sutthibooniksi ja herra Surasakiksi. Sarayutin mukaan he murtautuivat viiteen kouluun. Osa varastetuista tavaroista myytiin käytettyjen tavaroiden liikkeisiin ja verkkokaupassa.

Poliisi etsii muita epäiltyjä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.