Thaimaan ministerivaliokunta hyväksyy viisumivapauden 45 päivän pidentämisen ja 30 päivän viisumivapauden jatkamisen

KUVA: Thansettakij

Kansallinen -

Valtioneuvosto hyväksyi tiistaina 20. syyskuuta ulkomaalaisten matkailijoiden viisumivapausajan pidentämisen 30 päivästä 45 päivään lokakuusta 2022 maaliskuuhun 2023.

Visa on Arrival (VOA) pidennetään myös enintään 15 päivästä 30 päivään, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) ehdotuksen ja Covid-19-tilanteen hallinnan (CCSA) alustavan hyväksynnän elokuussa.

Lokakuun 1. päivästä alkavaa väliaikaista jatkoa sovelletaan houkuttelemaan lisää sesonkiaikana odotettavia kansainvälisiä turisteja erityisesti Euroopasta ja Yhdysvalloista sekä vauhdittamaan matkailualaa Covid-19-taloudellisten vaikeuksien jälkeen.

Hallitus odottaa myös, että laajennus auttaisi myös lisäämään vähintään 10 miljoonan matkailijan määrää vuoden 2022 loppuun mennessä Matkailuviraston suunnitelmien mukaisesti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.