Phuket Vegetarian Festival julkistettiin virallisesti

Phuket -

Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival julkistettiin virallisesti, ja se järjestetään yhdeksän päivän ajan 26. syyskuuta alkaenth lokakuun 4th.

Lehdistötilaisuus pidettiin eilen (20th) Jui Tui -pyhäkössä Phuket Townissa, jota johti Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew.

Kasvissyöjäfestivaali tunnetaan myös nimellä "Jia Chai". Festivaali järjestetään 1st 9: äänth kasvavan kuun yö kiinalaisessa kalenterissa.

Kulttuuriministeriö on dokumentoinut kasvissyöjien festivaalin aineettomana kulttuuriperintönä vuonna 2018 kategoriassa Sosiaalinen käytäntö, Rituaali, Perinne ja Fetival.

Tänä vuonna Jui Tui -pyhäkkö juhlii "Peng Yong San Jui Tui Tao Boh Gengin" 111-vuotispäivää 26. syyskuutath. "Ew Gang" -seremonia tai Buddha-patsasparaati järjestetään ympäri kylää klo 7 alkaen.

Lisälähde: TAT

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.