Vihannesten hinnat nousevat jyrkästi pulasta johtuen, ja niiden odotetaan nousevan vähitellen lokakuussa kasvissyöjäfestivaalin aikana

KUVA: Naewna

Kansallinen -

Vihannesten hinnat nousevat jyrkästi tuotepulan vuoksi ja nousevat mahdollisesti jälleen tämän vuoden kasvissyöjäfestivaalin aikana lokakuussa.

Paikalliset toimittajat raportoivat tiistaina 20. syyskuuta, että kaikkien Trangin Ta Klang Marketissa myytävien vihannesten hinta on noussut 10 bahtia kilolta tai jopa korkeammalle tällä hetkellä kysytyillä vihanneksilla. Paikallisten myyjien mukaan hinnan odotetaan nousevan jatkuvasti päivittäin.

Myyjä Jeab kertoi toimittajille, että tämän vuoden kasvissyöjäfestivaalin aikana kaikki vihannekset ovat kallistumassa, erityisesti korianteri, sellerit, kevätsipulit, kurkut, pavut ja muut lehtivihannekset, koska markkinoiden kysyntää ei ole riittävästi. sääolosuhteet monilla alueilla eri puolilla maata.

Jeab kertoi medialle: "Monilla vihanneksilla oli ulkonäköongelmia, joiden vuoksi niitä ei tullut myyntiin, joten ne jouduttiin poistamaan, mikä aiheutti pulaa tuotteista."

Toinen vihanneskauppias, Aed, kertoi thaimaalaiselle medialle, että huimat hinnat vaikuttavat sekä ostajiin että myyjiin ja vaikeuttavat vihannesten myyntiä, koska ne ovat kalliita. Myös hinnan odotetaan nousevan uudelleen kasvisfestivaalin aikana.

Etelä-Thaimaassa järjestetään vuosittain merkittäviä kasvissyöjien festivaaleja Phang Nga ja Phuket yhdeksän päivän ajan 26. syyskuuta ja 4. lokakuuta välisenä aikana.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.