Venäläinen moottoripyöräilijä kuoli törmättyään tila-autoon Karonissa

KUVA: Pen Pak Pen Siang

Karon –

Venäläinen moottoripyöräilijä on myöhemmin todettu kuolleeksi törmättyään moottoripyörällään tila-autoon Karonissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tänään iltapäivällä (20th) Karon – Patong Roadilla Karonissa.

Ensimmäiset pelastusryhmät saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen moottoripyörän ja vaurioituneen tila-auton Karonin tieltä kaarteesta. Tiimit löysivät läheltä venäläisen miehen, joka oli loukkaantunut vakavasti tiellä. Hänen päästään vuoti runsaasti verta ja hän oli tajuton. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, mutta hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

Venäläisen miehen nimeä ja ikää pelastuspalvelut eivät julkistaneet lehdistölle.

Silminnäkijät kertoivat The Phuket Expressille, että venäläinen moottoripyöräilijä oli menettänyt hallinnan kaarteessa ennen kuin törmäsi tila-autoon. Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa.

Tila-auton matkustajat ja kuljettaja eivät loukkaantuneet, vaikka heitä ei tunnistettu ja he kieltäytyivät puhumasta lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.