Phuketin viranomaiset tarkastavat Chalongin ja Rawain viihdepaikat varmistaakseen, että ne noudattavat sääntöjä

Mueang Phuket -

Phuketin viranomaiset tarkastivat Chalongin ja Rawain viihdepaikat varmistaakseen, että ne ovat noudattaneet viihdepaikkojen sääntöjä ja määräyksiä.

Phuketin piiritoimiston virkamiehiä Mueang Phuketin hallintopäällikkö Danai Jaikangin johtamana tutki useita Chalongin ja Rawain osapiirien viihdepaikkoja.

Mr. Danai kertoi Phuket Expressille: "Tarkastuksen tarkoituksena oli varmistaa, että viihdepaikat ovat noudattaneet viihdepaikkojen sääntöjä, kuten laillisia sulkemisaikoja, alle XNUMX-vuotiaiden asiakkaiden sallimista ja laillisia alkoholin myyntiaikoja. Suurin osa heistä on noudattanut kansanterveysmittauksia ja muita viihdepaikkojen sääntöjä.

TPN huomauttaa, että viihdepaikkojen tarkastukset ovat lisääntyneet viime kuukausina, molemmat paloturvallisuuteen liittyvistä syistä Sattahipissa, Chonburissa tapahtuneen traagisen kerhopalon jälkeen, joka vaati 23 ihmistä. ja meluvalituksiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.