Videoleike tila-auton kuljettajista tappelemassa väitetysti ulkomaisten turistiasiakkaiden kanssa Phuketissa leviää sosiaalisessa mediassa

Phuket -

Videoleike tila-auton kuljettajista tappelemassa ulkomaalaisten turistien katsoessa heitä kuuluisassa matkamuistomyymälässä Phuketissa on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Thalangin poliisipäällikkö eversti Pisit Chuenpetch kertoi Phuket Expressille tänään (20. syyskuuta): "Tapahtuma tapahtui kuuluisan matkamuistomyymälän edessä Thep Kasattri Roadilla pohjoiseen Thalangissa."

– Tila-autonkuljettajat odottivat ulkomaisia ​​turisteja tehdessään ostoksia liikkeessä. Molemmat osapuolet olivat pettyneitä joihinkin ongelmiin, joiden kerrotaan kuljettavan turisteja, ennen kuin he aloittivat taistelun. Yksi kuljettajista sai useita vammoja. Hän meni sairaalaan ennen kuin teki virallisen ilmoituksen poliisille. Eversti Pisit huomautti.

Phuketin maakuljetuspäällikkö Atcha Buajan kertoi Phuket Expressille: "Meille on ilmoitettu tapauksesta. Tutkimme, mitä tapahtui, jotta voimme ryhtyä oikeustoimiin."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.