Ruotsalainen jalankulkija kuoli joutuessaan auton alle ylittäessään tien Phang Ngassa

KUVA: KHao Lak Rescue

Phang Nga -

Ruotsalainen jalankulkija kuoli, kun hän joutui auton alle ylittäessään tietä Phang Ngassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta kello 10 eilen illalla (00.th) Phet Kasem Roadilla Kuek Kakin osa-alueella, Takua Pa -alueella.

Paikalle saapuneet ensihoitajat löysivät tieltä vaurioituneen auton. Loukkaantunut sedan-kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Parametiksi, 26, odotti paikalla lainvalvonta- ja pelastushenkilöstöä, ja häntä kuvailtiin alun perin yhteistyöhaluisena poliisin kanssa.

Pelastusryhmät löysivät lähistöltä loukkaantuneen miehen, joka myöhemmin tunnistettiin Ruotsin kansalaiseksi. Hän sai vakavia vammoja, ja hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa. (Phuket Express salaa hänen nimensä odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.

Lainvalvontaviranomaisten tarkistamat lähistöllä olevat CCTV-materiaalit näyttivät osoittavan, että ruotsalainen mies oli ylittämässä tietä, kun valkoista sedania ajanut Paramet törmäsi häneen.

Khao Lakin poliisi sanoi, että kuljettajaa Paramet syytetään holtittomasta ajamisesta, joka on aiheuttanut kuoleman. Paramet otettiin kiinni onnettomuuspaikalla, mutta hän ei puhunut tiedotusvälineille keskustellakseen tulkinnastaan ​​tapahtumista ja tapahtuneesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.