Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: lähikauppa ryöstettiin, venevarkaita pidätettiin ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 12 sunnuntaihin 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Poliisi etsii epäiltyä, joka ryösti Wichitissä sijaitsevan lähikaupan kahdesti kolmen tunnin aikana. Poliisi jäljitti epäillyn ja havaitsi, että epäillyn talo on 400 metrin päässä lähikaupasta.

Epäilty, joka ryösti mukavuuden kahdesti Wichitissä kolmen tunnin aikana, pidätettiin 16 tunnin kuluessa.

Poliisi tunnisti epäillyn vain herra Nikhomiksi, 31. Hänet pidätettiin sukulaistensa luona. Häntä syytetään yövarkaudesta.

2. Epäilty on pidätetty, kun hän varasti moottoripyöriin jätettyjä matkapuhelimia ainakin viisi kertaa Wichitissä.

Epäilty myönsi poliisille varastaneensa matkapuhelimia, jotka oli asetettu erilaisten moottoripyörien eteen oleviin säilytyslokeroihin, kun omistaja meni ostamaan ruokaa tai hoitamaan pika-asioita.

3. Viranomaiset etsivät graffititaiteilijaa, joka suihkutti värejä suurille kiville Racha Yain saarella.

Graffiti oli noin 320 senttimetriä pitkä ja 185 senttimetriä leveä. Viranomaiset siivosivat kallion graffitit.

4. Ulkomaalainen moottoripyöräilijä jäi kameraan, kun hän teki pyöräilyä Phuketin päätiellä.

Ryhmä ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä ajoi Thep Kasattri -tiellä Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella. Yksi heistä jäi kameraan, kun hän teki pyöräilyä.

5. Phuketin meripoliisi on pidättänyt aseistetun pariskunnan, jonka väitetään varastaneen veneitä Phuketin laiturilla.

Epäillyt toimitettiin Phuketin poliisiasemalle. Heitä syytetään laituriinvaasiosta yöllä, venevarkauksista, laittomasta ampuma-aseiden hallussapidosta ja aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.