Phang Ngan vuotuinen kasvissyöjäfestivaali alkaa tässä kuussa

KUVA: Mae Ma Jor Po -pyhäkkö

Phang Nga -

Vuotuinen kasvissyöjien festivaali Phang Ngassa alkaa tässä kuussa yhdeksän päivän ajan.

Työntekijät siivoavat monia kiinalaisia ​​pyhäkköjä Phang Ngan kaupungissa valmistautuakseen vuotuiseen Phang Ngan kasvissyöjäfestivaaliin, joka pidetään 26. syyskuuta.th lokakuun 4th.

Festivaalin alkamista symboloiva seremonia alkaa kuitenkin 5. syyskuuta klo 00.th. Yhdeksän päivän festivaalin aikana pyhäköissä valmistetaan ilmaista kasvisruokaa.

Samaan aikaan Phuketin vuotuinen kasvissyöjäfestivaali järjestetään 26. syyskuutath lokakuun 4th liian.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.